keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Jälkireenit jatkuu...

No nyt tulee kyllä päivitystä ihan jatkuvasti, mutta pakko vähän hehkuttaa minun jälkieläimiä. Tänään on reenailtu jälkeä pariinkin otteeseen ja taas voi todeta, että kyllä ne jotkut asiat oppii vaan kantapään kautta. Mopin kans oon selvästikkin ottanu liikaa jälkiruutua, alkuun ei näyttäny hoksaavan että jälki lähteeki eteenpäin. Hienosti se kuitenki meni sitten kun hoksasi homman, ehkäpä siitä tuleeki isona rajakoira!
Mantulle teinki sitte heti "oikean" jäljen, ruutuahan me on harjoteltu vaan pari kertaa. Eihän ne jäljet pitkiä ollu,  mutta siitähän se lähtee! Tosi hienosti Manta keskittyi hommaan, varsinki kun muistetaan että ikää on huimat 14 vk!
Paikalla oloa sekä istuen että maaten reenailtiin kans tänään Mantan kans, onhan se tietysti tärkeä juttu tokoakin ajatellen mutta lähinnä nyt ajattelin agilityä. Hain kaupalta jo tarvikkeitaki että rupeen väsäämään kotiin hyppyesteen. Hyppytarkotukseenhan sitä ei Mantun kans tarvita enneku vasta ens talvena, mutta ajattelin alkaa opettaa Mantalle paikallaoloa siivekkeiden takana. Aika monilla kun näyttää olevan ongelmia siinä että koiruus ei pysy agissa lähdössä paikoillaan niin ajattelin alottaa sen reenaamisen jo nyt. Tuskinpa siitä haittaakaan on!
Tänä päivänä ei oo kyllä taas ehtiny muuta tekemään ku koiruuksia, sen ajan mitä ne on nukkuneet olen siivonnut niiden jälkiä. Illalla meillä oli vielä palaveri ensi kesän Viepperhauta-tapahtuman (erä/retkeily ym. tapahtuma, jossa koirat näyttelee aika isoa osaa) tiimoilta. Meidän ikioma koirakerho, tai siis tuleva sellainen, vahvistusta  ei ole vielä tullut patentti- ja rekisteröintikeskukselta, järjestää tapahtuman koirajutut. Luvassa on mm. mölliagikisat, tottelevaisuusnäytös (jossa yhtenä esiintyjänä Moppi...), rotuesittely (tähtinä mm.Moppi ja Manta...), mätsärit, suojelunäytös (jos oikeen reenataan ni päästäsköhän me Mopin kans tähänki??? Rotuennekkoluulot joutaa romukoppaan, kyllä meidän puudelista varmaan suojelukoiranki saisi!) jne jne. Touhua ja tekemistä riittää varmasti paljon, mutta onneksi meillä on niin kiva koiraporukka, että eiköhän me saada hieno tapahtuma aikaseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti