tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kylläpä on vapaapäivät kuluneet aikalailla koiruuksia tehdessä, mitään muuta ei ole ehtinyt ajattelemaankaan. Eilen kävästiin koirien kanssa minun työpaikalla, Mopille se on jo sen verran tuttu paikka, että se tietää jo syöksyä ensimmäisenä keittiöön, sieltä kun saa joka kerta jotain herkkua. Manta oli tietysti ihan onnessaan kun sai niin paljon rapsutuksia ja taitaa sekin kohta oppia, että keittäjä on se kaikkein kivoin täti siinä firmassa, tarjoilu pelasi taas sen verran hyvin!
Eilen aamulla, kun kutsuin koirat sisälle aamupissiltä, huomasin Mantan suussa jotain epäilyttävää...Se heitteli sitä ilmaan, otti kiinni jne ja kun se sitten lopulta suostui vaihtamaan sen "herkun" makupalaan huomasin, että se ihanuus oli mädäntynyt hiiren raato. Siis niin mädäntynyt, että tunnistin sen hiireksi vain jaloista...ällötys!!! Ja sittenpä tuo vihikoira löysi toisen samanlaisen, ei ihan niin mädäntyneen aarteen sieltä minun työpaikan pihalta ja viisaana koirana vissiin ajatteli, että tätä herkkua tuo äiskä ei ainakaan vie. Se nimittäin nielasi sen kokonaisena ennenkuin minä ehin tehä mitään...Valmistauduin jo siivoamaan hiirenraato-oksennukset lattialta mutta vielä mitä, ei edes maha ole ollut löysällä vaikka ruokavalio olikin eilen hiukan proteiinipitoisempi kuin normaalisti.
Tänään lähdettiin heti aamusta Kaisan ja Hilma-sheltin luo "maalle" ja siellä hurahti muutama tunti metsälenkkeilyn, reenien ja kahvittelun merkeissä. Hienosti käytti kolmikolla leikit yksiin ja mikä parasta, siellä ei tarvinnut pelätä autoja tms kun oli tilaa missä temmeltää. Hilmalla on ekat missikisat parin viikon päästä joten reenailtiin vähän näyttelyjuttuja ja pikkusen tokoakin. Oli kyllä niin kiva reissu että taidetaan kyläillä siellä toistekkin!
Meillä olisi Mopin kans ens maanantaina mölliagikisat Kajaanissa ja vähän hirvittää lähteä sinne näin onnettomalla harjottelulla...Manta,Tilta, Kaija ja mahdollisesti myös Kaisa lähtevät onneksi taustajoukoiksi, joten ehkä me uskaltaudutaan mukaan. Sunnuntaina reenailtiin Koppiaisen kanssa vaan keinua ja keppejä, ne meni kyllä hienosti vaikka keinu on ollut se meidän suurin ongelma vauhdin puutteen lisäksi (niin siis vauhtiahan on vaikka muille jakaa kaikkialla muualla paitsi agiradalla...). Hieroin Mopin lauantaina ja huomasin, että takareidet on vähä kipeät, siksi en uskaltanu ottaa hyppyjä yms. Tänään ei ollut enää mitään arkuutta, joten eiköhän me maanantaina suunnata kohti kajaania.
                                            Hortonomi on ollu hommissa...



                                               "ota kiinni jos saat"-peliä


                                             Manta kaivaa ansakuoppaa


                                       Jollain ei ihan oikeesti oo selkärankaa...


                                     Vauhdin hurmaa

3 kommenttia:

  1. Ihan paras tuo Mantan kuperkeikkakuva! :D

    VastaaPoista
  2. .... ja taitaapi jyrsijöiden syönti olla sukuvika, sillä kaivointänään suurella vaivalla Chandlerin suusta hiiren pään. Silmät, viikset ja kaikki vielä tallella...

    VastaaPoista
  3. Ällötys...Meiän tytöt on tainneet rueta barffaamaan...!

    VastaaPoista