keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

EKA ROKOTUS TAKANA!

Käytiin tosiaan eilen eläinlääkärillä ja Mantamainiomaantiekiitäjä ei edes huomannu rokotusta. Muutenkin kaikki oli kunnossa ja el. kehui reippaaksi pennuksi. Painoa on nyt 8.1 kg, eli 2 kg enemmän kuin isolla veljellä. Eipä ihme, että moppi on alkanu tuntumaan ihan lintukirppuselta sylissä!
Me on yritetty epätoivosesti ottaa Mantasta seisomiskuvaa, mutta kun se ei vaan onnistu. Laitan kuiteski näytille sen parhaan otoksen, jonka näppäsin sitten vahingossa. Seisomista on kyllä reenailtu, mutta se vaatinee vielä hiukan harjottelua!
Pientä piruuttakin on ehitty tekemään. Oon jo jonkun aikaa ihmetelly, että miksi meidän lattiankuivauslasta jättää sellaset ihme vesivanat lattiaan. No sitten huomasin, että joku pieni eläin oli käynyt pienen pienillä etuhampailla nykertämässä siitä pienen pieniä palasia irti...Mandoliinolla on vissiin ollu tekemisen puute! Rottinkiset yöpöydät on myös hiukan kärsineet, mutta mitäs pienistä!
Meillä on takapihalle aurattu lumilingolla koiruuksille formularata ja kyllä siinä jäisi Häkkinenkin toiseksi kun meiän koiruuksille tulee juoksuaika!!! Manta viihtyisi tuolla takapihalla vaikka 5h putkeen tonkiutumassa ja kaivelemassa, Moppi on piilotellut sinne varmaan kymmeniä luita että on siellä mitä kaivellakkin.
                                    Manta 12 vk.


Enää tarvisi jaksaa yksi työpäivä ja sitten saa omistautua kuudeksi päiväksi ihan vaan noille koiruuksille. Ja mikäpä olisi sen mukavampaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti