maanantai 25. huhtikuuta 2011

Aurinkoinen aksailupäivä

Tänään suunnattiin kuonot kohti Kajaania Mopin, Mantan, Tiltan ja Kaijan kans ja olipas taas kiva reissu! Koppiaisen kanssa mentiin kahteen kertaan ykkösluokan rata, missä ei meidän onneksi ollut keinua...Moppi toimi ajatuksen voimalla, molemmilta radoilta tuli puhtaat nollat ja toka raalla ihanneaikaki alittui yli 7 sekunnilla. Voittohan sillä tuloksella irtosi ja olo on kuin oltais sm-kisat voitettu! Nyt sitte vaan kuono kohti virallisia kisoja! On se vaan niin hieno tunne, kun koiruus toimii noin, sielujen sympatiaa, sanoisin...Hieno koiruus, maailman paras cottoni!
Mantakin oli tosiaan menossa mukana ja kylläpä siellä oliki niiiiin paljo kaikkea jännittävää kateltavaa. Paljon sai mantu rapsutuksia osakseen ja turkin väriä tietysti  ihasteltiin, tunnistipa joku myös Mantan heti Weekasilan kasvatiksi! Oon tähän asti ajatellut, ettei Manta osaa haukkua kunnolla, pientä poksahtelua ja kimeitä "leikkiin kutsu-haukkuja" on toki kuulunut, mutta tänäänpä kuulin ihan oikeaa haukkua! Kohteena olivat kaverini kleini- ja mittelipojat, joten näiden rotujen edustajat eivät sitten ilmeisesti kuulu Mantan suosikkeihin. Kaikesta ihmis-ja koiravilinästä huolimatta Manta käyttäytyi hienosti, tosin kyllä se yritti kaivella ansakuoppia keskelle kenttää...Hieno koiruus, maailman paras bortsu!
Kylläpä sai taas nyt illalla nauraa noille koiruuksille, kun huutelin niitä sisälle takapihalta kesken leikin. Siellä oli mieletömät formulat päällä ja kun huusin niitä, vauhti pysähtyi kuin seinään ja molemmat vain tuijottivat minua. Sitten ne katsoivat toisiaan ja olen IHAN varma, että niiden kesken käytiin seuraava keskustelu:
Moppi: "Totellaanko?
Manta: "EI!!!!!"
Ja sitten kiihytys nollasta sataan puolessa sekunnissa, korvat jäivät lähtöviivalle ja mamma sai huudella ovella ihan yssikseen. Mutta kyllä ne ihan oikeesti yleensä tottelee!


                                        Putipuhdas puudeli


                                          Reissukoirat


Huomenna vietetäänki sitten touhupäivien jälkeen ihan vapaapäivä kaikesta reenailuista, käydään metsässä käppäilemässä ja hieroskellaan agihirmun lihaksia ja saatetaanpa ottaa vaikka porukalla päiväunetkin!

2 kommenttia:

  1. Onnea voitosta! :)
    Nää meidän vuffet on kaikki näköjään todella hienoja ja maailman parhaita :D:D

    Ihanat "ISÄNTÄ" ja "EMÄNTÄ" kyltit :D:D:D

    VastaaPoista
  2. Kiitokset onnitteluista! Nuo kyltit on kyllä minustaki aika söpöt, emäntä-kyltistä saan kiittää Susannaa ja pakkohan se oli sitten Mopillekkin hommata samanlainen!

    VastaaPoista