keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Meidän kenttä on sulanut!!! Ihan vielä se ei agikunnossa ole, mutta hyvin pystyy jo tokoilemaan. Epäilin kyllä, että Moppiskoppispuudeloinen ei suostu tekemään yhtään mitään näin märällä kelillä mutta vielä mitä, kaukkarit sujui viidestä metristä lähes täydellisesti ja noutokin sujui hienosti. Liekköhän syynä motivaatioon ollut autossa odottava pikkusisko...Mantakin pääsi kentälle touhuilemaan, leikittiin ja tehtiin kontaktiharjotuksia ja on sillä vaan niin paljon intoa kaikkeen tekemiseen. Käytiin sitten vielä vähän leikkimässä ja juoksentelemassa ihan irti, jäälle ei voitu mennä kun siellä on aika paljon vettä, mutta onneksi rannalta löytyi sen verran hyvin moottorikelkoilla tampattu alue että päästiin irrottelemaan. Sulaisi nyt vaan nuo lumet että päästäisiin metsään!


                                 Mantalla on joku ihan oma juttu meneillään...


                                           Parhaat kaverukset päikkäreillä


                          Mantalla on herkkujen herkku, Moppi on jo jemmannu omansa...



                                                  Mantuli 11 vk


Eilen illalla sai kyllä taas nauraa noille karvaisille kaveruksille. Molemmat saivat suikaleet kuivattua naudan mahaa, Manta hotkaisi omansa heti. Moppi sen sijaan piilotti aarteensa, piilotti sen uudelleen, tuijotti sitä vartin, kanteli ympäri huushollia, piilotti taas jne, tämä on siis sille ihan normaali käytäntö. Lopussaan se asettui syömään sitä pedilleen ja Mantaahan tämä tietysti ärsytti suunnattomasti! Se yritti katseen voimalla saada herkkua itelleen, mutta kun siitä ei ollut mitään hyötyä, se otti hampailla kiinni pedin reunasta ja kiskoi sitä petiä ympäriinsä. Ja Moppi nautti maisemista, makasi pedillään ja järsi herkkua...Se oli tosiaanki niinku ei huomaiskaan liikkuvansa. Pitihän se Mantullakin lopussaan luovuttaa. On niiden touhuja kyllä niin hauska seurata! Ja ONNEKSI tuo isoveli on noin leikkisä, helisemässä muuten oltaisiin tuon duracellpupun kanssa, virtaa on niin älyttömästi!!!
Eilen saatiin taas kunnon paukkusiedätystä kun vierailtiin rakennustyömaalla, itelläki meinasi se pauke käydä korviin mutta Manta ei ollut moksiskaan. Epäilin jo välillä sen kuuloa, mutta kyllä se herkkupussin rapinan kuulee, eli kai tuosta leikkuulaudan lattiaan paukuttamisesta on ollut hyötyä!
Yritän laittaa vielä muutamia kuvia näytille, saa nähä onnistuuko...Ja ai niin, punnihin tänään Mantan ja vaaka näytti 7.2 kg. Ihan täysin en tuohon ihmisten vaakaan luota, mutta tuskin se hirmu paljoa heittää.

1 kommentti:

  1. Heipsan keikaus !

    Taas täällä kurkkimassa teidän blogia :)
    Meillä Helmi tänään 11.4. 7,6 kg ja Hilla 7,8 kg
    NOIN... mitattuna epävakaalla vaa`alla.
    Vauhtia on täälläkin,voit vain kuvitella!!!, tänään lähdemme keskustan kaduille harjoittelemaan. Tulevana viikonloppuna mökillä oikeat ammunnat harjoituksena koko laumalle.
    Etäsuukkoja karvaturreille!!! Susanna :)

    VastaaPoista