sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Pienellä jännityksellä odotin eilistä iltaa, että mitenköhän Mantuliini rakettien paukkeeseen suhtautuu, mutta eipä tuo paljon korvaansa lotkauttanu. Tai oikeestaan kyllä se sen verran niihin reagoi, että kun kuului vähä isompi pamaus niin häntä alkoi heilumaan... Moppi ei välitä raketeista tippaakaan, välillä saattaa vähän haukahtaa kun vissiin luulee että viholaiset on oven takana. Eilen tosin ei ees haukkunu, kun kaikki mielenkiinto oli herkkuluussa, mitä se ei jaksanu syödä joten sitä piti suojella, niiltä viholaisilta.

Uusivuosi korkattiin alkuun tokoreeneillä, leikittiin koetilannetta ja käskytettiin toisia. Mopin kans meinasi mennä taas nauruksi, sillä oli tänään ihan omat käsitykset tokoilusta. Yritäppä siinä olla totisena ja tolokkuna, kun minä sanon seuraa koira  naukasee...No, Moppi on Moppi, maailman paras just sen takia.

Mantan kans liikkeestä seisominen vaatii vielä paljo työtä, samoin hihnatta seuraaminen. Vasemmalle käännökset oli tänään huonoja, minä taisin ite mokailla ne jotenki eikä koiruus tajunnu mitä pitää tehä. Oikealle kääntymiset oli tosi tiiviitä, Manta oli ihan jalassa kiinni. Hyppyä otettiin kahella laudalla ja se näyttäis olevan tosi hyvin aluillaan. Nyt taidetaan unohtaa tokoilut viikoksi molemmilta, Mopin kans jumppaillaan (ja Mantun kans myös) ja Mantan kans keskitytään niihin näyttelykiemuroihin. Ens lauantaina on Kajaanissa mätsärit, tosin pakkasvarauksella joten sinne todennäköisesti suunnataan. Huomenna olis näyttelyreenit samassa paikassa, sinnekkin ollaan menossa jos ei pakkasta oo liikaa. Tamminäyttelykin on onnellisesti ohi jo kahen viikon päästä, sitte taidetaan seuraavia  missikisoja suunnitella vasta toukokuulle.

Viikon päästä alkaa agilitykurssi, on sitä kyllä jo ootettukin!!! Mulla alkaa olla jo niin hirmu paineet, että koiraraukat istuu varmaan vielä eka esteen takana kun minä oon jo maalissa...

"Voisitko painua hel...tiin sen kameran kans? Eikö tässä talossa saa koirat nukkua rauhassa ees ruokapöydällä???"



Raketit paukkuu ja koirat sen kun vetelevät sikeitä

Nuppe Kuppertton

Mopilla on sängyn alla herkkujemma








Meillä asuu muuten todistetusti aika älykkäitä koiria. Ne saivat joululahjaksi sellasen älypelin, paketissa luki keskivaikea. Toisella käyttökerralla molemmilla oli tekniikka selvillä, Moppi selvitti homman hitusen hitaammin, Manta hotkasi herkut naamaan puolessa minuutissa. Seuraavaksi pitää ostaa sellanen peli, missä lukee hypersupermegahankala, tarkoitettu erittäin viisaille koirille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti