tiistai 17. tammikuuta 2012

Kajaanin missikisat

Manta, Chandler, Redi, Hilla, Peppi ja Lotta


Pikainen päivitys Kajaanin näyttelystä! Ensin aattelin antaa Mopille tämän urakan, mutten sitte viittiny kun tiiän tasan tarkkaan mitä mieltä se näyttelyistä on...

Niin, elikkäs annoin Mantan esitettäväksi Redi-veljen omistajalle Millalle, siinä toivossa että se, siis Manta, juoksisi niinkuin näyttelyissä pitää, EI niinkuin toko-kokeessa (tuskinpa Milla on niin keitetyn maksan perään että jaksais kontaktissa sen vuoksi juosta...) . Onhan se juoksu ollu jo aina välillä semmosta missijuoksua, mutta ei voi vielä olla ihan satavarma siitäkään. Luikin ite hyvin kauas kehästä enkä paljoa nähny mitä siellä tapahtu (niin siis en uskaltanu kattoa...) mutta hienosti se oli kuulema juossu, ILMAN kontaktia! Tuloksena oli ERI jun4 ja olin kyllä niiiiiin tyytyväinen ja onnellinen, kulmauksista ja liikkeestä ei tullut mitään negatiivista sanomista ja muutenki arvostelu oli hyvä. Taidanpa luovuttaa tuon koiruuden Millalle seuraavissakin näyttelyissä (Rovaniemellä kesä-heinäkuussa???)! 


Peppi, Manta, Hilla ja Chandler

En ihmettelis jos Chandlerilla olis ollu kylki kipeenä maanantaina...

Manta, Peppi ja Chandler

Manta ja äiskä


Tässä ovat vissiin kaikki, äiskä ja 5 jälkeläistä




Lotta ja Hilla

Redi

Peppi

Manta

Chandler


Kehässä pyörähti muitakin sisaruksia ja aika ERInomaisen jälkeläiskaartin Lotta on maailmaan saattanut, Redi oli ERI jun3, Hilla ERI jun2, Peppi EH ja Lotta oli itsekkin ERInomainen, luokkansa 3. Kaikkein parastahan koko näyttelypäivässä oli kasvattajan, sisarusten ja niiden omistajien tapaaminen. Me saatiin vuokrattua KSTK:n halli, jonne suunnattiin näyttelyn jälkeen riehumaan, juoksemaan ja leikkimään. Otin ehkä n. 100 kuvaa, mutta eipä niistä monikaan onnistunut, vauhtia oli sen verran kun sisarukset + äiskä pistivät ranttaliksi. Chandler oli myös mukana menossa hienojen lenkkareidensa kanssa, vaikkei missimittelöihin osallistunutkaan. Hienosti käytti koiruuksilla leikit yksiin ja kauniin ulkomuodon lisäksi Lotta näyttää periyttäneen jälkeläisilleen myös hienon luonteen. Niin ja siis iskä Cherokee on tietysti myös ollut osallisena tähän hienoon katraaseen... Näyttelypaikalla koko sakki käyttäytyi niin hienosti, eivät välittäneet tuon taivaallista siitä hälinästä ja koirien paljoudesta vaan häkissä voitiin omaa vuoroa ootellessa nukkua ihan kaikessa rauhassa. Ja kehässä tietysti kaikki käyttäytyivät niin hienosti!

Oli kyllä niin kiva nähdä suuri osa sisaruksista, eletään siinä toivossa että joskus saadaan Laiko ja Helmikin mukaan! Harvinaisen mukavia ihmisiä Susanna on kasvattiensa omistajiksi valinnut, tällä porukalla voisi kuvitella viettävänsä vaikka kokonaisen viikonlopun joskus jossain... Sillä eholla että Moppikin sais tulla mukaan!  Kiitokset kaikille, ihania ootte!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti