maanantai 30. tammikuuta 2012

-30c ja välillä pikkusen päälle, eipä paljo lenkkeillä

Aikamoista tuskaa noiden koiruuksien kans tämä elämä tämmösellä pakkasella, lenkit mennään kolmella jalalla ja hyvä ku pas...kakalle taretaan pysähtyä! Mantan jätöksiä saa keräillä pussiin 10 metrin matkalta kun raukka yrittää vauhdissa vääntää tuotosta...
MUTTA onneksi meillä on halli, jossa lämpötila lähentelee +20 astetta, vaatimattomasti viitisenkymmentä astetta lämpimämpää kuin ulkona...! Tänään siivoiltiin siellä ja koiruudet sai leikkiä ja riehua, siitäkin huolimatta että joidenkin mielestä koira menee pilalle kun se saa tokokentällä leikkiä... Jos meidän tuleva tokoura(?) on siitä kiinni niin unohetaan tokoilu ja keskitytään leikkimiseen ja riehumiseen.

Illalla Mantalla alkoi ekaluokka eli toko-kurssi, jossa reenailtiin kontaktia ja paikallaoloa. Hienosti se toimii vaikka ympärillä on ihan vieraita koiria, tosin kerran piti käydä kertomassa toiselle koiralle, että tämä on sitte MINUN halli ja täällä määrään minä. Manta pelkää(???!!!)  valkosia paimenkoiria ja ehkäpä tämä valkoinen ruotsinhirvikoira (meniköhän tuo rotu nyt ihan kieliopillisesti oikein...) muistuttaa liikaa niitä.

Päivällä otin Nupetin kans vähän tokoa ja muut avoimen kuviot sujuu hienosti mutta se seuraaminen... Ihan katastrofaalista hiimailua siellä jossain metrin päässä. No, ollaan nyt kuiteski menossa kokeeseen Tornioon ja Ouluun, enkä todellakaan odota innolla niitä koitoksia! Toivotaan että siellä olisi sitten ainakin yleisöllä ja Mopilla hauskaa.

Lauantaina käytiin fysioterapeutin luona kopeloitavana ja olin aika yllättyny miten Manta jaksoi olla aloillaan. Ollaanhan me kotona sitä hieroskelua reenailtu mutta nyt oli ihan uus paikka ja vieras ihminen. Pientä jumia löytyi oikealta puolelta, joten nyt täytyy jumppailla, venytellä ja hieroskella sekä tehdä seuruutusta myös oikealla puolella.
Nupetiltakin löytyi jumikohtia ja nyt keskitytään sen kans lihashuoltoon enemmän kuin jumppaamiseen. Ei se kuitenkaan kipeä ollut (antoi hieroa), joten sen puoleen voi olla ihan turvallisin mielin!


Mister Nenä


Me tullaan TÄYSIÄ!

"Ai per...hana!"

"Sisarukset" samaan tahtiin!

Redbull anta siiiiiiiiivet! (vai olisko se tässä tapauksessa royal canin ja hill`s?)



Hmmmm...kuuluuko tuo häntä rotalle vai kaljulle vesikoiralle?



Katin (tuon reilusti pukeutuneen naikkosen) hiski-lauma liittyi lystin pitoon

2 kommenttia:

  1. Millon ootte Ouluun tulossa kokeeseen? Jos Manta haluais tavata siskoa niin teretulemast meillekki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan tulossa Ouluun 10.3, joskin viimesten reenien perusteella meillä kannattais Mopin kans keskittyä ihan vaan lenkkeilyyn ja sohvalla makaamiseen... Manta jää kotiin Oulun reissun ajaksi, ollaan tulossa kokeeseen kolmen koiran voimin joten turhan ahdasta tulisi. Kovasti mulla kyllä haluttais tulla sinne Ouluun kummipojan luo kyläilemään, aika ei vaan oikeen taho riittää (kolmivuorotyössä vapaat viikonloput on aika vähissä...).Kunhan ollaan tulossa niin ilmottelen, toivottavasti saadaan treffit järjestettyä!

      Poista