sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tokoilua kuvina

Tänään meillä oli sitten ihan ihka ensimmäiset kunnon agireenit omassa hallissa, Moppi meni minne käskettiin ihan intopinkeänä ja Manta meni melkeen minne käskettiin vielä pinkeämpänä. Olipas kyllä kiva päivä, siitäkin huolimatta että päivällä pidetty kirpputori ei suurta yleisöryntäystä saavuttanut, mutta kukapa sitä kehtais lähteä yhtään mihinkään, kun pakkasmittari huitelee kohta lähempänä neljää- kuin kolmeakymppiä. Otetaan kuukauden päästä uusiksi, jospa me ne putki-rahat joskus saatais vielä kasaan!

 Kati leikki tänään paparazzia ja filmaili meitä, sen verran piti tokoilla että kuvatuksia saatiin. Piru vieköönsä että koirat toimi hyvin, Mopinki seuraaminen oli kohillaan ja tämän ansiosta kuletaan hymy persiissä koko ens viikko! Aksukuvia on Kaijan kamerassa, laittelen  sitte näytille kunhan omalle koneelle  niitä saan.




Erittäin hyvä...

...ellei täydellinen!


Palkan aika


Seuraamista eestä...

...takkaa...

...ja sivulta!


"Kerrataanpa. Mulla on nakki, sulla ei. Kun sinä tottelet niin sulla on nakki, mulla ei."

Seuraamista takkaa...

...eestä...
...ja sivulta



Luoksetulo

Liikkeestä...

...maahan

Liikkeestä...

...seisominen (haukotuksesta päätellen tyhmä liike)



3 kommenttia:

  1. Hehee eipä näy ikkunaheijastuksista minua, onneksi :D

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvältä näyttää tokoilut, Mantakin ihan intopiukeena seuraa ja eteentulo on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati sää oot niin kokenu paparazzi että osaat valita oikeat kuvakulmat...
      Ja joo Emmi, pakko myöntää että oon itekki aikamoisen tyytyväinen tuohon Mantan seuraamiseen, joskin eihän kuvat kerro kaikkea... Ongelmana tahtoo olla kaiken ennakointi ja välillä menee ihan yliyrittämiseksi, mutta lapsihan se vasta on. Ehkäpä me kuitenki jo ens syksynä kokeeseen päästään,tekemisen into on ainaki koiralla kohillaan!

      Poista