sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Monitoimimoppi 4 v

Perjantaina meidän Napulinuppuliini täytti 4v. Suuret kiitokset Savonlinnaan, että saatiin Moppi meidän perheeseen, on se vaan tuonut meidän elämään niin paljon iloa. Monet naurut olisi jäänyt nauramatta ilman tuota herkkismerkkispuudeloista, joka ymmärtää meidän ajatuksetkin ja jonka kanssa on saanut tuntea sen miten koiran ja omistajan sydämet voi tosiaankin sykkiä samaan tahtiin... No joo, viime reeneissä ei sitte sykkiny yhtään mikään samaan tahtiin ja ihan hirvittää se tuleva tokokoe, mutta ei kai se auta kun lähteä kokeilemaan...Kaikesta jännityksestä ja panikoinnista huolimatta se kisaaminen on kuiteski aika mukavaa! Ja jos sitä menestystä sitten joskus tulee, maistuu se sitäkin paremmalle.

Mantuliinin kans puolen vuoden reenaus on tuottanut tulosta ja se pitää nyt kapulaa suussaan minun edessä just niinku pitääki (muisteleisin kuulleeni jostain että bc on helppo kouluttaa, jotkut eivät edes halua sellasta sen takia kun se on niin helppo...??? No joo, olishan tässä liikkeessä varmaan voitu edetä nopeemminkin, mutta hitaasti hyvä tulee on meiän periaate!). Liikkeestä pysähtymistä reenaillaan kans, siinäkin on hiukan taas edistytty. Vaihtelun vuoksi perjantaina otettiin ruutua ja mikäs siinä juoksennellessa, kun ruudussa odotti herkkuja.  Tunnistusnoutoa voisi kans alkaa reenailemaan, ei sillä että se voi-luokka olisi tähtäimessä vaan siksi että sais pienen pienet aivonystyrät töitä. Jotenki minä en vaan osaa asettaa meille tavoitteita, katotaan päivä kerrallaan miten homma etenee. Jos kaikki sujuu niinku tähän asti, kokeeseen mennään varmaan joskus loppu kesästä tai syksyllä, jos ei sillon oo koira vielä valmis niin siirretään homma myöhemmäksi. Ja jos ei kokeeseen päästä ikinä, nin mitäs siitä, pääasia että meillä on kivaa reenata yhessä!

Virallisia synttäreitä me ei oo vielä ehitty juhlimaan, mutta tarkotus olis järkätä jonkinlaiset yhteiskemut. Lahjaksi koiruudet saivat back on trackin manttelit, joskin Mopilla on semmonen jo ollutkin mutta se oli liian pieni. Sain sen onneksi myytyä ja ostin yhtä kokoa isomman, pysyy paljon paremmin päällä. Nämä lahjat eivät kauhean mieluisia olleet, joten oli ihan pakko ostaa molemmille myös lelut pakettiin... Eihän se oo mistään kotosin, jos lahjat ei oo mieluisia!

Äiskän mielestä sikahienot, koirien mielestä ihan pers...no just sieltä!

Tämä lahja oli Mantanki mieleen!

Moppi tolokkuna...



Ei haittaa hanki ja pikkupakkanen kun on mieluinen lelu!

"Siis voisitteko lopettaa sen hangessa rypemisen ja riehumisen ja josko vaikka siirryttäis sisätiloihin? Ja sitte takkaan tuli ja peti siihen eteen ja sitte vaikka hierontaa ja sonninsuti ja suikale naudanmahaa. Kiitos"

Manta päätti, että perheen ihmisjäsenillä on hammasharjanvaihtopäivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti