lauantai 29. lokakuuta 2011

Maanantaina Kajaanissa, tiistaina Kajaanissa...ja taas huomenna Kajaaniin!


Kajaani on kyllä viikon sana... Maanantaina oltiin taas Mantan kans näyttelyreenilöissä, muuten meni ihan mukavasti mutta Mantan mielestä siellä oli aika kivoja hajuja ja kun "tuomari" tutki, pylly lyötiin kenttään ja istuttiin sen näkösen että MINUN takapuolta ei sorkita! Oliskohan nämä enteitä siitä, että meiän lapsesta tulee kohta nainen...??? Muita merkkejä ei oo kyllä ollu, Manta on niin jotenki poikamainen koira, että en yhtään ihmettelis vaikka juoksut ei ikinä alkaiskaan ja siitä tulis isona uros...Meiän huimapää Vaahteramäen Eemeli!

Tiistaina suunnattiin taas Kajaaniin pallohallille tokoilemaan, yllätys yllätys, Kaijan, Divan ja Tiltan kans. Mopin kans meni aluksi tosi hienosti, vähä meinasi olla liikaa intoa mutta sehän on sen kans vaan plussaa... Seuraaminen oli tosi hyvää, samoin kaukkarit ja paikallaolo ihan huippu. Yhtäkkiä Moppi alkoi sitte  kulkea takapuoli kasassa ja selvästi pelkäsi, joten otettiin sitte vaan kivoja temppuja ja mentiin huilimaan. Jotain se herkkis säikähti, siellähän oli aika paljo koiruuksia ja joku taisi käskyttää koiraansa aika lujasti, muutahan ei rinsessapoijat tarvi... Ja kun tuo Moppendaali napuliini on jotenki niin säälittävä kun sitä pelottaa, yrittää reppana tehä ihan kaikkesa niin hyvin kuin pelolta pystyy.

Manta oli siis ekaa kertaa isossa hallissa ja eipä tuo näyttäny paineita ottavan... Tokihan sitä piti pariin otteeseen haukahella kun siellä kaikuki niin mukavasti, mutta tokoiluun keskityttiin taas ihan täysillä. Paikalla olossa oli kuitenki varulta hihna kiinni pannassa, että jos lähtee niin on jotain mistä kiinni saa. Sekin kuitenki sujui ilman ongelmia, vaikka häiriötä oli enemmän kuin ikinä. Omaa vuoroa ootellessa Mantuli makaili tyynen rauhallisena hihnan jatkona, ei mitään vinkumista tms. Olin kyllä aika ylppis reenien jälkeen! Kuviakin toki otettiin, mutta laatu ei oo hääppönen, ei taida muuta näkyä kuin minun vaatteiden heijastimet...

Keskiviikkona sain yllättäen vapaapäivän ja mitenpä sen muutenkaan tuhlaamaan kuin siivoamalla. Olin vieny mattoja ulos ja yhtäkkiä hoksasin että missähän Manta on. Etin joka paikan mutta ei ollu pientä bc:tä mistä ottaa. Ollaan opetettu koirat siihen ettei ovesta mennä ilman lupaa, joten olin aika varma että kyllä se sisällä on vaikka minä ramppasinki ulkona. Ja löytyhän se lopulta, veteli sikeitä vaatehuoneen hyllyllä sulassa sovussa tissiliivien ja villasukkien kans... Kai se ajatteli, että siellä on turvallisinta olla kun mamma riehuu imurin kans.



Muistoja Pellosta...Jyväskylää ootellessa!

Leikitäääääääään!

Naputti seuraa

Jotenki se vaan tuo pieni cottoni kapula suussa on niin hellyttävä näky...



Eipä näytä koiruuksia  pallohallin vilinä ressaavan!


"Siis oliko ihan pakko herättää???"

Rinsessalla on rinsessojen villapaita


Illalla käytiin sitte touhuilemassa omalla kentällä ja ensimmäisen kerran Mantan keskittyminen tokoilussa herpaantui. Kesken paikallaolon viereisellä kävelytiellä meni koira ja Manta ampaisi sen luo. Hienosti tuli kuitenki sieltä sitte pois mutta kostoksi joutu jäähylle hetkeksi. Mikäs sen parempi rangaistus kuin joutua kentältä pois... Otettiin sitte vielä paikalla olo uusiksi ja hyvin pysy, ei vilkassukkaan kävelytielle päin...

Mopille keli oli taas ihan ällö, puudeli ei voinu ees istua kunnolla ku maa oli märkä... Otettiin vaan kapulan pitämistä, estehyppy ja luoksetuloa, ihan mini reenit. On se kyllä niin persoonallinen puudeli ettei toista, ei sen kans reenatessa ainakaan pitkästy!

Huomenissa suunnataan taas sitten Kajaaniin, tällä kertaa aksailemaan. Kesä näyttää vielä jatkuvan, joten yllättäen päästään vielä ainaki kerran reenimään kunnon ohjauksessa. Kattelin just kuvia marraskuun alulta v. `08, Reima-ruuna tarpoo niissä mahaansa myöten lumessa. Nyt näyttää sille että reenikelit senku paranee, ei oo ees itikat ja mäkäräiset haittona.

3 vk:n päästä ollaanki sitte siellä Jyväskylässä! Mehän lähdetään Kaijan kans reissuun jo perjantaina ja lauantaina seuraamme liittyy vielä Mantan Peppi-sisko omistajansa Hennan kanssa, ja kun joukkoon lisätään vielä Hennan ystävä koirineen niin mukava viikonloppu on varmasti tulossa. Koirien kans touhuilua, saunomista, hyvää ruokaa ja vähän juomaaki...EN JAKSA OOTTAA!!!!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Täällä samanlaiset fiilikset Jyväskylän reissusta! :DD EI JAKSAISI OOTTAA!

    Ihana Manta! Mie juuri eilen mietin, että jos meillä olisi isompi asunto, niin mitähän kaikkea se Peppikin keksisi :D
    Eilen kyllä ku käytiin saunassa ja Peppiä ei tällä kertaa mukaan otettu juoksun takia, niin tyttöhän suuttui siitä oikein kunnolla ja oli käynyt roskiksen kiskomassa pitkin asuntoa :D Että semmonen pieni beecee :P

    VastaaPoista
  2. Ihanat sisarukset, ei ainakaan omistajilla käy aika pitkäksi! Vaikka sitä Jyväskylän reissua oottaaki niin täysillä, niin kyllä se vaan jännittääki, ja pelottaa ja hirvittää jne... Onneksi meitä on siellä kaksi aloittelijaa kehän reunalla! Jos Tiltan kehä on yhtäaikaa bortsujen kans, niin Kaijahan ei ehi sillon minua opastamaan, mutta elän toivossa, että se sinun ystäväsi ehtii opastamaan sitten minuakin...

    VastaaPoista